• +31 (0)634517333
  • kuilenloop@av-olympus.nl

Inschrijven

Inschrijven

Voorinschrijving:

Ook dit jaar kan er alleen via voor-inschrijving worden deelgenomen. Voorinschrijving is mogelijk via deze website tot en met zaterdag 4 september 17.00 uur. Indien het maximum aantal van 300 deelnemers eerder is bereikt zal de voorinschrijving eerder sluiten.

Kosten voor-inschrijving:  5 km  6,50 euro    10 km 7,50 euro

Voorinschrijven? Deze is geopend. Klik daarvoor HIER .

Betalen voor-inschrijven gebeurt na afloop via automatische incasso (na maandag 6 september) en alleen bij deelname. Als u niet mee doet of om gezondheidsredenen niet mee kunt doen, moet u zich dus wel per e-mail afmelden, dit kan tot en met zondag 5 september. Als u zich niet afmeldt of na 5 september afmeldt worden 2 euro aan administratiekosten in rekening gebracht. Bij algehele afgelasting van de Kuilenloop betaalt u geen inschrijfgeld en wordt er dus geen incasso uitgevoerd !!

Mocht u grote bezwaren hebben tegen de automatische incasso, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen aan de organisatie. Buitenlandse deelnemers kunnen niet per incasso betalen, dus moet het voorinschrijfbedrag bij het ophalen van het startnummer betaald worden. In het inschrijfformulier kunnen zij 00000000 invullen als banknummer.

Na-inschrijving: In verband met de corona-richtlijnen van het RIVM en de Atletiekunie is na-inschrijving op de wedstrijd-dag zelf dit jaar niet mogelijk.