• +31 (0)634517333
  • kuilenloop@av-olympus.nl

Informatie

Informatie

Waar en wanneer
Volgens de nu geldende richtlijnen van het RIVM en het protocol van de Atletiekunie is het mogelijk om een loopwedstrijd/trimloop te organiseren. De organisatie gaat daarom wederom proberen de Kuilenloop door te laten gaan. Gelet op de onvoorspelbaarheid van het coronavirus en de kans dat de landelijke richtlijnen in de tussentijd nog worden aangepast, is de mogelijkheid aanwezig dat de Kuilenloop 2021 te zijner tijd alsnog afgelast moet worden. We hopen dat u begrip hebt voor deze situatie. 
 
Om te kunnen voldoen aan de landelijke richtlijnen en het protocol van de Atletiekunie zal deze editie van de Kuilenloop dan ook op een aantal punten anders zijn dan andere jaren:
– de start zal plaatsvinden in kleine groepen op basis van uw verwachte eindtijd. De rangschikking in uitslagen zal plaatsvinden op basis van uw netto eindtijd.
– enkele dagen voorafgaand aan de wedstrijd ontvangt u per mail met welk startnummer u gaat deelnemen. Op basis van uw startnummer kunt u bepalen op welke tijd en in welke groep u kunt starten.
– na de finish kunt u de registratie-chip laten verwijderen.
– er is geen mogelijkheid tot na-inschrijving. Tevens is er een maximum aantal deelnemers van 300 personen.
– er is geen omkleedgelegenheid of ruimte om uw spullen achter te laten. LET OP: Het paviljoen nabij de start is geen openbare ruimte en dus geen omkleedgelegenheid voor deze wedstrijd!!
– er is dit jaar geen prijsuitreiking. Prijzen worden achteraf naar de deelnemers toegestuurd.
 

Waar:

nabij Strandpaviljoen De Kuilen,
Fazantenweg, 5453 JM Langenboom.
 
Wanneer
Datum: zondag 5 september 2021
    
Afstanden en tijdsregistratie
 

Afstanden: 5 en 10 km (exact)
Start van beide afstanden is om 11.00 uur.

Tijdsregistratie vindt plaats middels chip-tijdwaarneming.

 

Prijzen

Er zijn prijzen beschikbaar voor verschillende leeftijdscategorieën:
Heren 40- / 40-50 / 50+
Dames 40- / 40-50 / 50+

Prijsuitreiking

Er zal geen prijsuitreiking ter plaatse zijn. Prijzen worden achteraf naar de deelnemers toegestuurd.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid vlak bij de start/finish van de wedstrijd.

Omkleden en verzorging

Omkleden
In verband met de corona-maatregelen wordt u verzocht zich thuis al om te kleden. Ter plaatse is geen omkleedgelegenheid aanwezig en geen ruimte of tent waar u spullen kunt achterlaten. Graag deze spullen achter laten in uw auto of bij uw fiets.

LET OP: het strandpaviljoen is geen openbare ruimte en is dus niet te gebruiken als omkleedgelegenheid of ruimte om spullen achter te laten !!

Verzorging

Bij deze wedstrijd is EHBO aanwezig met AED. Er is na 3,5 km en bij de 5 km doorkomst vlak bij de finish een drankpost.Verder is er gratis koffie en thee met speculaas verkrijgbaar voor deelnemers. In het strandpaviljoen is frisdrank en etenswaren verkrijgbaar.

Vragen

Stuur een e-mail naar kuilenloop@av-olympus.nl.